TEAM HOUT over Terhills

Wij Belgen houden van bouwen. Maar zoals we het altijd hebben gedaan, kan het niet meer. Het moet anders. Schoner, sneller en slimmer. Het kan allemaal door te bouwen met hout.

 

Hout is dé hulpbron voor iedereen die bouwt voor en aan de toekomst. In tegenstelling tot traditionele bouwmethoden, dragen we met hout als grondstof bij aan een béter klimaat.
En het is niet alleen beter voor de wereld; ook beter voor ons. Hout heeft een bewezen rustgevende werking. Omgeven door hout voelen mensen zich meer in balans en concentreren ze zich beter.

Met het in 2021 geopende Terhills Resort is ons land nu een toonbeeld van circulaire bouw rijker. Dit luxe vakantieoord aan de rand van Nationaal Park Hoge Kempen is ontworpen in harmonie met de natuur. Het park is gerealiseerd met zoveel mogelijk herbruikbare materialen. Het vervoer is er volledig elektrisch en in het meer waar de cottages uitzicht op hebben, drijven zonnepanelen. Door modulair te bouwen werden flink wat geld, uitstoot en tijd bespaard. Het park werd in minder dan 10 maanden gerealiseerd. Dat waren bijna twee cottages per dag!

Graag nodigen we je uit voor een bezoek aan het Terhills Resort tijdens onze nieuwste inspiratiesessie:
Hout vanbinnen, Hout vanbuiten
Dinsdag 20 juni 2023

Ons programma begint met presentaties en een panelgesprek. Onze keynote speakers vertellen alles over de totstandkoming van dit unieke en innovatieve project. Daarna volgt een vrijblijvend bezoek aan de site waarbij we een cottage bezichtigen. Tot slot genieten we samen van een walking dinner.

Je bent van harte welkom op dit gratis evenement, waar je kan kennismaken met alle betrokken partijen. Klaar om geïnspireerd te worden om mee te bouwen aan de toekomst? Reserveer dan snel je stoel. Dit evenement is enkel in het Nederlands te volgen.

Onze sprekers

Jan Schaeken

LRM, Projectontwikkelaar
Meer over Jan
Portret Jan Schaeken

Jean Henkens

Bioloog |
Landschapsarchitect van Center Parcs
Meer over Jean
Portret Jean Henkens

Jan-Paul Bron

Architect |
Zeelenberg Architectuur
Meer over Jan-Paul
Portret Jan-Paul Bron

Filip Vercauteren

Manager Machiels Building Solutions
Meer over Filip
Portret Filip Vercauteren

Carl Meers

CEO Indera & Moome
Portret Carl Meers

Hout vanbinnen, hout vanbuiten

Programma

Dit programma is enkel fysiek te volgen in de zaal.

15:00

Ontvangst met koffie en thee

15.30

Presentaties met aansluitend panelgesprek

17:00

Netwerkmoment en vrijblijvend bezoek cottage

18:00

Walking dinner

Interieur cottage Terhills
Terhills cottage 2

Bedankt voor je deelname!

Het was een succesvolle dag vol inspiratie en kennisdeling dankzij jullie komst en de sprekers Jan Schaeken, Jean Henkens, Jan-Paul Bron, Filip Vercauteren en Carl Meers.

Heb je deze dag moeten missen, maar ben je wel geïnteresseerd? Niet getreurd! Schrijf je in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte.