Authentiek

Hout fascineert jou

Hout fascineert jou. Pak het vast en je bent weer een kind, spelend met je eerste blokjes. Ruik de geur en je loopt weer door het bos met je ouders. Voel het door de zon verwarmd en je bent weer terug op vakantie. Deze fascinerende grondstof wacht op jou.

Duurzaam karakter

Hout kan zowel een rustieke als een moderne uitstraling hebben en past daardoor in elk interieur. Hout kan worden gebruikt voor meubels, vloeren, wandbekleding, deuren, ramen, trappen en nog veel meer.

Het duurzame karakter van producten is een belangrijke factor voor steeds meer mensen. Gelukkig is hout de meest hernieuwbare grondstof die er is. Bomen slaan namelijk CO2 op, en die blijft in het hout behouden, zelfs wanneer het hout daarna wordt gebruikt voor de bouw van meubels en huizen. Het gebruik van hout lijkt misschien tegenstrijdig als het gaat om het behoud van bossen, maar door met hout te bouwen, komt er juist bos bij. Wij pleiten voor hout afkomstig uit duurzaam bosbeheer. Zodat voor elke geoogste boom er weer een nieuwe wordt geplant en we op die manier de uitstoot kunnen blijven verminderen.

"*" geeft vereiste velden aan

Blijf op de hoogte, schrijf in op onze nieuwsbrief
in op onze nieuwsbrief
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.